Äntligen tillbaka

Hejjsan nu är jag i stockholm igen . Jag ska skriva allt som vi gjorde och lärde oss nu , om jag orkar jag kanske bara skriver lite . och resten nån annan dag .
Söndag vi kom ditt vi kvart i tolv , jag och tove åkte tillsammans till norrköping med kerstin och per . när vi kom fram så checkade vi in XD 13.45 så var det invigning , jag trodde att det inte skuille vara så roligt , men det ägde Kevin Borg var där jag sanja tove och julleh bah kevin !!!! efter invigningen så gick vi till rummet och beddade och så , sen klockan 15.45 var det middag . efter midagen så hade vi lite frit sen var den första träningen för veckan i himpahallen . efter träningen duchade vi och sen åt vi kvällsmål .
Måndag det började med frukos08.15 så vi gick upp klockna 07.30 .sen var det goal ball om ni inte vet vad det är så är det när man inte ser men hör bollen det var skit svårt och man fick ont i huvet när man inte såg .efter det var det 1 h och 30 min frit sen himpahall ganska roligt .12.45 var det lunch inte gott . senvar detr mäss hallen den var mkt bättre en himpahallen . 16.00 var det middag inte gott , asså inget var gott .en halv timme efter var det tunering och mitt lag kom till semifinal . sen klockan 21.00 kvällsmål .
Tisadg frukosten började klockan 08.00 vi gick upp klockan halv åtta . sen var himpa hall fast vi körde beatch handboll tror jag elr så var det nån annan dag . sen var det lunch a ni vet vad ajg tycker . sen var det träning i mässhallen , efter det duchade vi sen så var vi lediga till 5 när vi åt mat . sen var vi mer lediga tills vi skulle åta kvällsmål klockan 20.30  sen så skulle vi sova . juste det var lag foto också
Onsdag åhh idag var det jätte tidig frukost klockan 07.15 så vi gick upp klockan 06.45 typ elr nåt sånt  . sen var det expedtion sportscamp jätte tråkigt bara för att visa klagade på oss hela tiden . sen var det lunch 12.30( a inte så gott som vanligt ) senvardet gruppensval och då gick några till Ö&B haha och köpte godis och sånt . andra fyllde år så jag och tom köpte en pressent . hahahahaa ! sen var det middag sen träning . godnatt
Torsdag idag var det lite sov morgon frukosten började halv 9 skönt ! sen var himpahall ganska roligt . sen kockan 12.00 var det lunch inte gott !! sen var det skate jätte roligt fast jag ramlade och skrappade upp min arm . efter skaten var det mässhallen . sen var det middag ganska gott tror jag ? sen var vi lediga sen var det träning igen !! sen var det ledar match den var jätte roligt jag började skratta så att jag ramlade haha ! sen så sov vi god natt :)
Fredag det började som alla andra dagar med en tidig frukost . sen var det himpa hall då körde vi beatch igen jätte roligt det var det roligtast på hela veckan och att lära känna massa nya ! :) sen var det ultimate frisbee jätte tråkigt det var frisbee och fick en i huvet ajj det gjorde as ont . sen var det sista träningen för veckan jätte tråkigt :( sen var det disco och sista kvällen med alla tjej/killar vi hade jätte roligt vi träffade en kille som heta filip han var jätte roligt och jag och tove ska träffa han i partille . god natt <33 :)
Lördag sista dagen . frukost klockan 07.30 åhh jag var jätte tröt när jag gick upp och började packa , efter frukosten så var jag med filip och tove typ vi hade roligt tror jag ? sen vardet avslutning med alla handbollsgrupper i mässhallen när dom ska dela ut priser . det första priset var veckans sunshine blev tove  , veckans figter cilla , veckans best friend patrik och veckans artist blev jag :P haha jag viste inte vad det var man det var finter och sånt . sen var det lunch sen avslutingen med alla sporter och så . sen åkte jag och tove hem vi sov jätte länge i bilden och sen fick jag sova hos henne vi hade jätte roligt vi åt pizza vid bryggan och badade . skit myssigt .




Bilder från när jag sov hos tove ! :) <33

Söndag jag vacknade klockan 09.00 men tove sov lite längre vi gick upp och åt sen drog vi till stranden och steckte jag är helt röd på rumpan XD sen var vi där till 2 typ sen bestämde jag saga ellen tove och natischa att vi skulle träffas klockan halv 6 vid bryggan och ha picknik det var jätte roligt när vi kom ditt det var ganska tyst tills natischa kom för då började alla att prata och skratta :P sen så badade vi och hade as roligt . men sen när jag hade hoppat i så ringde mamma och sa att jag skulle gå till tove så kom anton alla ba nej snälla gå inte . men sen när jag kom hem så fick jag min mobil men alla bilder och allt var borta ! aja skicka era nr till mej nån gång . vi ses sen p&k elin :) <33



laget grupp ``hammarby``

SPORTSCAMP !!

Hejsan nu är jag på sportscamp :) haha ... men jag pallar inte och vill inte skriva så mkt nu så vi ses nästa gång och mamma jag saknar dej jätte mkt !! 

bilder eken !



vinnare av eken cup 2009 skoågås hk f 97

tove med våra fina guld hatar !

hela fucking underbara laget

när vi vann !
aja det kommer mkt mer bilder sen när jag har fått dom !

Eken cup 2009 och vinnarna är skogås hk !

HejjHejj jag har inte hunit att skriva för det har ju varit eken cup . i lördags vann vi båda matcherna vi möte skuru och nåt annat lag som jag inte kommer ihåg vi vann ganska stort . söndag började med att vi möte bk söder vi vann med 16-0 x) asså det spörengnade hela dagarna as tråkigt ! men sen möte vi dicken och förlorade med 2-5 :( asså det var f*n domarns fel ! efter den matchen så kom deras tränare fram och sa hoppas att vi möter er i finalen , jag och becca ba hoppas inte , :p sen på mångade möte vi skånela och vann , om vi hade förlorat så hade vi gått till b-slutspel men vi vann tur ! efter som att vi vann var det 8:ondel på den dagen så vi fick möta gustavsberg och vann med ganska mkt . nu är det änkligen slutspel igen . första matchen kvartsfinalen möt spårvägen vann vi med ganske mkt . men sen var det semi det blev as konstigt för vi skulle spela på plan 23 men min brosa också så vi skulle spela på en as lerig plan . men vi vägrade att spela och tumba med ! så vi fick vänta i 1 h och 25 min :S as jobbigt men vi vann yes ! vi vann typ med 6 bollar elr nåt ? derekt efter det var det final och det var ganska jämt vi möte dickan 1 som vi förlorade mot i gruppen och förra året i A-finalen . men i år så var det vi som vann , åhh jag älskar er tjejer ni betyder så jävla mkt för mej , jag vet fan inte vad jag skulle göra utan er ? vill bara att ni ska veta det ! <333 efter finalen så gick vi och hämtade pokalen och fick guld midaljer ! sen så kollade vi på 98-orna men dom förlorade mot gustavsberg , fett synd !! asså leonie fick inte ens spela nåt så hon blev typ jätte arg och ledsen :( sen så var jag med becca (rebecca å) hon ska sva här vi kommer att ha jätte kul tror jag . men när vi kom hem så sa mamma att vi skulle ta på oss nåt och gå och äta på bellavista en italienskresturang . jag tog spegetti carbonara , och rebecca pizza . när vi kom hem så hade vi typ krig med gustav as roligt det kanske kommer bilder och det sen och så kommer det en video när gurra dampar men nu måste jagh och becca värkligen ducha vi har inte gjort det än och klockan är 21.10 , vi ses kram elin <33

SVAREN

Svaren från fråge stunden . kommer här .


1.vad heter din favorit rätt?
mini pizza

2.Ehm...hmm älskar du mej?
Ja det gör jag Ellen .

3.E det inte tråk att skriva i blogg?
Nejj elr jo ibland när man inte är på humör kan det var lite tråkigt ! 

4. Med vilka bor du med ?
Mamma , Anton , syster  och 2 brosor !
 
5.Vad är din favorit färg?
Blå

6.Är det bara mej du har som tvilling?
Ja det är du saga

7.Har du färga håret nån gång?
Ja det har jag .

8.Vilken är din favorit blogg (förutom din egen) ?
beerglunds.blogg.se

9.Vem e kuungen ?
Du Natischa alltid .

10.Älskar dej mej?
Ja Saga !

11.Älskar du mej ?
 Ja Tove

12.Älskar mest ?
Tove Berglund

13.Roliaste du vet ?
Ellen mårdsjö

14.Bästa med skolan ?
Kompisarna

15.Favorit djur ?
Hund o katt

16.Bästa minne ?
Grönan med Tove sommaren 2008

17.Bästa kompis ?
Nathalie Torpenberg

18.Bästa med sommaren ?
Ingen skola !

19När fyller du år ?
7/1

20.Vilken års tid gillar du mest ?
Sommaren

RSS 2.0