halloween :)

Hejjsan nu sitter jag här men carro hemma hos henne vi har gått "bus eller godis" . vi knackade typ på 10 dörrar 3 öppnade . Haha vi var 2 st häxor as fula XD! Sen så gjorde vi klart maten ... bara värmade och gjorde potatis nånting ? Och nu sitter vi här och bara chillar här vi ska typ göra en header till carro också men nu ska jag gå P&KElin vi ses !



Sov gott

Hej på er ♥
Nu sitter jag ju bara här ingen men jag ska nog snart sova för jag har en hel dag träning imorgon den börjar 8.45 och slutar 15.00 ... jag kommer vara så trött efter det tränings passet . asså för dom som inte fattar det så ska vi äta och så imellan :P Jag ska ta med mej pasta sallad med köttbullar jag har typ aldrig haft köttbulla men man måste ju testa någon gång . Carro och Agneta kommer och hämtar mej klockan 8.30 imorgon då ska vi till östra skogås . Det ska bli lite jobbigt men ändå kul . Men vi ses snart tror jag P&K Elin ♥


Ska jag göra nu :
• Nu blogga
• Byta om
• Borsta tänder
• God natt 

 
Jag kan inte lägga ut bilder ... vet inte varför får väll be någon om hjälp , jag fattar inte så ni får vänta på bilder !


Snabbis

hejjsan snart kommer alla gäster och dom som ska vara med och fira oscar (brosan) som fyller 11 år idag som jag sa förut . Innan var jag ju med Julia , Emelie , Hedda och Natta vi kollade på Monster vs Aliens ... fast jag gick efter typ halva för att jag skulle hem och hjälpa till att baka och så skulle jag äta . Gissa vad vi åt ? Vi åt Mc Donal´s asså jag är ganska trött pådet nu . Men nu har några gäster kommit så jag måste gå nu P&K Elin
Sen kommer det bilder på fikat ... mums !

Bilder :)

Hello , på er .
här kommmer lite bilder från igår.


Jag ser ut som typ en chockladboll och Natta som en gris :P Ser det inte mysigt ut ?

Snart kommer Julia , Emelie och Hedda vi ska kolla på film och ha det kul bara .
Sen så ska jag typ hem och fira min brosa som fyller 11 år idag :)
GRATTIS OSCAR HA EN BRA  DAG ! :D

P&K Elin


Hemma Spa

HejHej på er .
Idag har jag och Natta haft det skit kul ... men det var svårt att hitta varandra när vi skulle mötas X) Hahaa vi skulle mötas vid halv 12 vid tallis T-bannan men jag kom lite sent så då var hon inte där .. jag väntade i 20 min sen gick jag och letade efter henne men vi typ inte hittade varandra . Jag försökte att ringe henne 10 gånger men hon svarade inte . Så sen efter 40 min så hittade vi varandra då hade hon varit i hela tallis och gubbis och letat efter mej :) Sen när vi hittade varanndra så åkte vi till farsta och kollade på lite saker bara . Vi vart lite hungriga så vi gick till ett Café där såg jag pappa :P Haha han och Kathrine kom till oss och pratade några min sen gick han igen . Sen efter det så köte jag och Natta varsin ansiktsmask . Jag köte chocklad ansiktsmask , så när jag tog på den blev jag helt brun i ansiktet .  Vi hade ett hemmaspa det var jätte myssigt . Vi ska ha det nästa helg igen ... längtar redan :P Men sen så fixade vi min blogg den blev as snygg !
Tack Natta :)
Besök hennes blogg här : Natta


P&K Elin Pellin :P
bilder kommer imorron .

Trött (a)

Hejjsan , nu sitter jag bara här igen och slöar .
Jag sitter och chattar lite med Gurra och Saga typ .
Jag är jätte sugen på godis elr något men vi har inget hemma :(
Typiskt vi har typ det alltid men inte när jag är sugen på der .. !
Men imorgon så får vi se vad jag hittar på för något kul ?
Kanske ska ringa någon kompis elr något ... har ingen aning ?
Men nu måste jag snart gå tror jag .
Vänta lite  jag kom på att jag har städat mitt rum .
Är det inte fantastiskt ? Det var typ  jätte länge sen jag gjorde det ?
Elr var det i lördags ? Aa som ni kanske ser så vet jag inte så mkt .
Det är bara för att jag är lite trött idag ?
Men imorgon får jag se om jag kan träna det beror ju på hur mitt
knä känns , men jag hoppas att jag kan träna :)
P&K Elin nu ska jag fortsätta att chatta vi ses !

PS . Om någon vill göra något skicka en kommentar :)

Bilder från idag och bakningen .


KLADDKAKA .

CHOCKLADBOLLAR

PLÄTTAR / PANNKAKA



vist är han söt ?

kolla på min arm den ser helt muppig ut :P

P&K Elin

Hemma bio med Nathalie

Hejjsan alla läsare där vi datan :P
Idag har jag varit med natta vi hade hemmabio det var jätte mysigt . Vi gick och köpte chips , läsk , dipp och gräddfil . Haha sen kollade vi på en animerad film . den var as bra ... vi tog massa kort under den . men jag har inga för att natta tog dom med sin kamera . Men jag pallar inte skriva så mkt så vi ses kanske sen P&K Elin

Vet någon ?

Hejjsan , är det någon som vet hur man gör så att
texten kommer innan för min bubla ?
Om ud vet kan du lägg en kommentar och
försöka förklara !

Ska nog sova snart ?

Hej klockan är väll ganska mkt , men jag ska berätta lite snabbt vad jag har gjort efter att jag bakade ... när anton och mamma kom hem så åkte vi till högdals badet och badade  . Mhm det var väll bara det jag ville säga P&K Elin ;)

Min dag på paint


Konstig ?

Hejjsan idag vaknade jag halv 8 typ av att mamma och gustav gick tilldagis . Sen så gick oscar och handlade lie saker sen bakade vi kladdkaka och chokladbollar sen ska vi göra lite mankakor me . P&K elin P&K vi ses bilder kommer senare !

Bilder

Yeah jag har hittat min mobil så här har ni lite bilder
Inte bara från i helgen från jätte länge sen XD


Lite driv hade inget att göra XD


Mitt knä ... aj !


Handbolls/fotbolls outfite !


Skolan jag och min älskade klass !

P&K Elin


Ungdoms SM

Hejsan bloggen . Nu har jag kommit hem och villat lite , vi har ju spelat handbollsmatcher igen . Det var as jobbigt . i första möte vi ett lag som var as dåligt gissa vad det blev ? .... 43-3 till oss XD förlåt men dom sög verkligen jag har aldrig möt ett lag som har varit så dåligt förut ! Men på den matchen slog jag i mitt knä igen . Och skrapadde upp det igen . Så det gjorde så ont när jag gick att jag nästan inte kunde gå :( Men i den andra matchen så möte vi Tumba dom är as bra . Och vi ledde nästa hela matchen . Men sen vann dom med 2 bollar men jag kunde inte göra något för jag spelade inte för jag inte kunde gå ! Nu är jag lite sur för det gör så jävla ont i mitt knä ... typiskt . men nu ska jag hitta min mobil så jag kan lägga in bilder på mitt knä och lite mer .

Bilder kommer snart jag lovar !


Godmorgon

Godmorgon , förlåt för att jag inte skrev igår kväll men jag var så trött att jag bara duchade och åt lite sen somnade jag XD men iden första handbollsmatchen så lädde vi typ hela matchen men sen förlorade vi med 2 bollar . Sen var det paus i 2,5 timme så då var jag med ellen , freddy , becca , elin och emma o . Vi hade jätte kul vi kanske var lite trötta för vi skrattade hela tiden . Men i andra stog 12-13 till oss men sen drog vi i från och vann med 25-18 :) och nu ska jag åka till matcherna vi ska spela 2 till idag så vi får se sen :)

Ni glömde väll inte att ställ om klockan ?


fotbollscup / Ungdoms SM

hejsan , idag klockan 8.00 gick jag upp klädde på mej match kläder för att sen äta frukost . efter jag hade ätit åkte jag och mamma till gubbängens bollplan . Första matchen spelade vi mot Aspuden (stavnig?)det stog lika i halv lek sen så fick jag gå upp på topp och sköt värsta vrist skottet men vänter , det blev mål resultatet blev 1-0 ganska skönt men jag hade velat vinna med mera ! Sen efter typ 45 minuter senare så körde vi en match mot A.I.K jag hatar värkligen det lager men bara just dom vi möte ! Men dom spelar så fullt raka armar och allt :P Men jag ska inte spela fler dom andra har elr ska spela 2 till . Jag ska till Tumba och köra USM med 95/96 den första matchen är klockan 16.30 och den andra 20.00 , så jag får se om jag årkar skriva lite sen , men det tror jag XD Imorgon ska jag också spela med 96/95 för det är 2 matcher till då . Så jag ska inte träna men ni får höra mer sen XD  
p&k elin

 kommer kanske några bilder sen ?

dag 1 fotbollscup

nu har jag duchat ätit lite och jag har tänkt lite på vad jag ahr gjort bra i cupen idag . Jag tycket jag gjorde bra i första matchen ganska bra försvar och så gjorde jag ett mål med vänter ! (a) . Vi möte Skå dom var inte så jätte bra vi vann med 2-0 jag och matilda gjort varsitt mål . Sen i andra så möte vi Bele Barkarby . Vi lädde med 1-0 (jag gjorde målet) men sen gick jag av plan och hörde andra lagets föräldrar ropa och skriva och jag vände mej , vad tror ni ? dom hade gjort mål (FAN) . Sen typ några min senare så gjorde dom ett till mål ... åhh vi var så nära men nära skjuter ingen hare ! Efter matchen så pratade vi och tränarna tyckte vi hade varit jätte duktiga ! Sen skjusade jag och mamma hem Becca (Rebecca) och hennes mamma för vi bor ganska nära varandra ! Men nu måste jag typ sova för jag har både fotboll och handboll imorgon först cup (fotboll) sen handboll USM med 95-orna ! så p&k elin

Fotbollscup

Hejsan , har lite bråttom ska snart byta om och börja pack för en hel kväll fotboll . Jag kommer att misa idol men vi ska spela in det !!! Så vi ser på det sen på kvällen .
Vad ska ni göra på höstlover ?
P&K Elin

Blogg vilken ?

Vilken blogg ska jag använda ?

1. http://eliinpiilgren.webblogg.se/
2. http://pilgrens.blogg.se/
3. http://daampbaarnet.blogg.se/
4. http://handbollsfliickan.blogg.se/
5. http://elinocaroline.blogg.se/
6. http://tiilllsammans.blogg.se/

Vilken ?  
Jag tror jag har lösen till alla ? (a)

höst lov !

Yehh nu är det 9 dagars ledig het !
Men idag var det sista dagen med Mattias , ganska tråkigt man kommer nog att sakna honom lite men det ska bli skönt med marie igen (vår lärare) men idag hände det väll inte så mkt mer förutom att vi hade spanska och jag kunde läxan ;) Men sen efter det hade vi bara vanligt sen typ sista lek. så hade vi inget vi fick göra vad vi vill . Och vi fick bullar av Mattias ! Hahaha tack . Men senare idag så ska jag spela fotbollsmatcher för det är en cup . Sen ska jag väll kolla på idol om jag hinner det . vi får se vad som händer :)

P&K elin


tröööött !

Idag så hade jag först fotbollsträning i en timme och 40 min . sen fick jag och mamma springa till bilen för att hinna till handbollen med USM-laget som jag är med i (stolt) :P Men den var iaf 1 timme så jag kom hem vid typ halv 11 så jag tror att jag kommer sova gott inatt puss&kram en trött elin <3


tröööött !

Idag så hade jag först fotbollsträning i en timme och 40 min . sen fick jag och mamma springa till bilen för att hinna till handbollen med USM-laget som jag är med i (stolt) :P Men den var iaf 1 timme så jag kom hem vid typ halv 11 så jag tror att jag kommer sova gott inatt puss&kram en trött elin <3


hinner inte !

Har brottom vi ses har handboll och fotboll sen puss och kram :)

sweet ?

█▓▓█▒██▓▓▓██▒█▓▓█
█▓▒▒▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓█-
█▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓█
█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ 
█▓▓█▓▓▓▓▓▓█▓▓▓█
█▓▓██▓▓▓▓▓██▓▓█
█▓▓▓▓▒▒█▓█▒▒▓▓▓▓█
█▓▓▒▒▓▒▒███▒▒▓▒▒▓▓█
█▓▓▒▒▓▒▒▒█▒▒▒▓▒▒▓▓█
█▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█
█▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▓▓▓█
█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█
█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█ 
█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓
█▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▓▓
██▓▓▓█▓▒▒▒██▒██▒▒▒▓█▓
█▓▓▓▓█▓▓▒▒█▓▓█▓▓█▒▒▓▓█
█▓██▓▓█▓▒▒▒█▓▓▓▓▓█▒▒▒▓
█▓▓▓▓█▓▓▒▒▒▒█▓▓▓█▒▒▒▒▓▓
█▓▓▓█▓▓▒▒▒▒▒█▓█▒▒▒▒▒▓▓
████▓▓▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▓
█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█
█▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█
█▓▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓█
█▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓█
████▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓████
█▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓


Tråkig tors (a)

Förlåt för dålig update . Men jag hann inte skriva efter att jag hade städat . för sen hade jag handbollsmatch . Vi vann men vi vad jätte dåliga i anfallet . men huvudsaken var ju att vi vann (9-6 till oss) . Men när jag kom hem var jag så tröt att jag bara somnade (typiskt mej) . Men idag har jag inte gjort så mkt . Bara varit i tråk skolan . som ni kanske vet så hatar jag skolan ! Men nu måste jag typ träna på spanskan . Så vi ses p&k elin


Stögigt (a)

Hejjsan bloggläsare (om jag har någon) !
Idag i solan hände det ... ingen ting typ bara att alla killar höll på med lite konstiga saker vi hade oxå koppertest idag det gick väll sådär fick 16.03 :( Men jag kom 2-a av tjejerna i vår klass . Men nästa gång vinner jag :P Men nu måste måste måste jag verkligen städa mitt rum jag lovar er att mitt rum är typ det stökigaste i sverige (a) Men nu ska jag göra det .... "bra elin" ! så vi ses väll sen . Lägger ut bilder sen :)
P&K elin

HALLOWEEN HEADER

Vad tycker ni ?
Ska man ha HALLOWEEN HEADER ?


Inger rubrik

Hejjsan har varit hemma i en timme ungefär , vet inte vad jag ska göra idag . Vi ska typ åka och köpa en ny soffa . Sen göra lite läxor . P&K Elin

Morgon Måndag

Hello jag har lite bråtom så jag får väll skynda mej . vi ska ha gympa hatar det men jag måste ju packa och jag ve inte vad jag ska ha för kläder i skolan så ... jag måsdte någ börja välja nu vi ses P&K elin


En söndag i mitt liv

Hejjsan , kom nyss hem från en rolig dag i mitt liv. I morsse vaknade jag hemma hos Natta , vi hade ju varit på fotbollsfest så jag slaggade hos bven . Vi skulle typ fira att vi hade varit bv i ett år men jag somnade XD Hahhaaa jag sparkade typ henne i ansiktet när jag sov , "Oj sry !" . Men sen idag så vaknade jag typ en halv timme förre henne av att min mamma smsade mej och frågade om jag ville kolla på emma när hon spelade handboll och det ville jag så klart . Så min mamma kom och hämtade mej vid 20 över 10 sen hämtade vi tove och ellen dom ville också kolla . det var inte en sån rolig match dom som haninge möte var inte så speciellt bra XD Dom sög om kan säga så . deras tränare sa att det var domarens fel . jag vet lite konstigt . Men sen när vi hade kollat på det så åkte vi till östra mitt andra hem typ . Gustav skulle ha boll och lek så jag fick vara med han och mamma stå i caféterian . Sen åkte ellen och tove hem till tove och åt men jag var kvar men gurra ;) Men sen var jag där till nästan halv 5 då åkte jag till tove och var där för vi skulle gå på bio med mickis och vicktoria . Men det blev inte så vi hittade inte någon bra film så vi bowlade istället .Hahaha jag sög jag var verkligen semst . Men jag är det på att bowla ! Sen sjusade tove hem mej och nu sitter jag bara här och slöar . Asså innan vi bowlade så köpte vi godis . Först möte jag och tove upp mickis och vickan , dom kom precis från träningen så vi gick typ hem till mickis och dom duchade sen åkte vi till heron city och bowlade. Så såg min dag ut . HUR VAR DIN ? juste vi hade spelarmöte det var ganska kul det vi pratade om typ allt som har med handboll att göra . Men nu måste jag verkligen gå vi sen :) P&K elin


Haninge matchen :)

Östra mitt hem XD


Gillar ni bilderna ?

fredags mys

Hejjsan , Idag var det as tråkigt i skolan det började med tråkig spanska sen var det eng prov sen direkt efter det var det so prov :( fan vad jag hatar skolan . men sen gick jag och bella hem till henne sen kom chris och niclas och dom stog där typ 2 h :P det var as jobbigt sen lurade vi dom och sa att vi ringde bellas pappa "på skoj" vi gjorde inte det . vi sa typ att dom inte gick . och dom gick på det fett dumma :P Men jag pallar inte skriva vi ses :) p&k elin

Farsta .

Hejjsan bloggen .
nu har jag kommit hem , har varit i farsta men mamma och syskon .
Jag handlade lite saker handlade : adidas byxor , everest jacka (svart) och ett underställ :) Efter skolan så gick jag hem sen efter typ en timme kom niclas och chris . dom hade typ tråkigt så dom gick typ till mej :P Men sen gick dom igen feter några minuter . Efter att niclas fick en puss & kram :) Imorgon har jag so prov spanska läxa och engprov . så efter min träning idag blir det hård pluggning för min del :) Vi ses puss & kramisar elin <3 
bilder från google :P

                 

                   


SORRY

Hejjsan , asså dom ni kanske men så är det ! mäsker hinner jag inte att skriva om mina dagar ? Jag har träningar hela tiden så jag är ledsen

Så vad tycker ni ska jag sluta att blogga ?
Svara gärna <3

Trött,efter dubell pass

Hejjsan det här var typ det jobbigast jag har gjort på en träning , först så var det bara lite lätt upvärmning sen var det träning i en timme . efter det hade vi springning 3 km . Sen åt jag lite middag sen hade jag träning med 96/95 :) Och jag fick veta idag att jag ska spela med 96/95 imorgon "jätte glad". Men nu ska jag snart kolla på sista avsnittet av "svenska hollywood fruar" Vad tycker ni pm det pogramet ? Men vi ses väll p&k elin :) <3 PS: det blev inte så mkt att skriva för att jag är så f*cking trött efter ett dubellpass .

Trött,efter dubell pass

Hejjsan det här var typ det jobbigast jag har gjort på en träning , först så var det bara lite lätt upvärmning sen var det träning i en timme . efter det hade vi springning 3 km . Sen åt jag lite middag sen hade jag träning med 96/95 :) Och jag fick veta idag att jag ska spela med 96/95 imorgon "jätte glad". Men nu ska jag snart kolla på sista avsnittet av "svenska hollywood fruar" Vad tycker ni pm det pogramet ? Men vi ses väll p&k elin :) <3 PS: det blev inte så mkt att skriva för att jag är så f*cking trött efter ett dubellpass .

Snabbis

hejjsan bloggen . Idag har nt hänt så mkt bara som vanligt lite pratit m.m . Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka och hämta carro . Jag ska träna först med 97 sen 96/95 så jag skriver väll sen .

GOD MORGON

Hello jag vaknade precis . Jag sitter bara här och kollar på lite tv "magi på vely the plac". Idag har jag en handbolls match mot haninge . Den måste vi bara vinna för det är mot emma . men den är klockan 14.20 så jag ska väll hitta på något innan . Vi ses P&K Elin


Tack Bästevän

Nathalie Torpenberg
Det har varit ett helt underbart år .
Vi har varit bästisar ett ett helt år .
Vi har tagit oss igenom allt .
Jag är så lycklig att ha dej som bästevän .
Vi har aldrig bråkat , det är bra .
Tack för allt du har gjort mot mej .
Jag kommer alltid att finns här
för just dej . Det jag vill säga
 var bara att jag Älskar dej !
Klicka f�r att st�nga bilden
Underbara minnen med dej !


Idol / min dag ?

Hejjsan nu sitter jag här igen och det är äntligen fredag . det har gott väldigt fort elr vad tycker ni ? Efter skolan så åkte jag och Alice , Chris , Niclas och Alex tuben men Niclas och Alex gick av vid tallis och chris i skärmabrink typ :S Men jag och Alice gick av i Gullmarsplan och byte t-banna där sen kom vi till Enskede . Där gick vi av och gick till Hedda och Jullans skola . Vi orkade inte vänta så vi gick till IP sålänge sen gick vi till Konsum . När Hedda och Jullan slutade åkte vi hem men det tog typ en tmma att komma hem för vi åkte med frasse och hugo och dom ville åka en annan väg men det blev typ bara fel elr fel och fel det kom inget tåg :P Så sen åkte vi till gullmarspaln och byte till farsta strand . Där på perongen såg vi en jätte konstig gubbe :P Han var typ as konstig han gick typ fram och tillbaka i 15 min (5) men han var as konstig iafall . När vi kom till Tallkrogen gick vi av och gick till Hedda när vi kom till hedda så satte vi oss vid datan och kollade lite bloggar , lyssnade på musik på yt . Sen så hade Alice bråtom hem så hon drog sen efter typ en timmar och15 min så gick jag och Jullan också . När jag kom hem smsade jag med Niclas <3 . Sen så kom mamma med familj hem . Då började dom med maten . Det blev lax och kokt potatis inte det godaste menmen .... ! Sen efter maten satte jag med här igen och bara chillar väntar på att idol ska börja det börjar om 5 min så jag får allt ta och skynda mej på lite granna . Imorgon har jag ne tunering (fotboll) vi har samling 7.10 , jag somtänkte yes imorgon är det lördag då behöver jag ie gå upp men så blev det vist inte :P Jag måste typ gånu för att jag måste kolla på idol nu vises :) P&K Elin

Hejsan :P

Hejjsan , :) Nu sittar jag med Hedda och Julia bara . Vi ses <3

Hemma hos Natta ! :)

Hejsan idag i skolan så var det precis som vanligt . Vi hade fotbolls träning efter rasten och det gick ganska bra . Sen hade vi lunch , det var ganska gott det var potatisbullar . Sen så hade vi engelskan det gick faktiskt bra . Sen så hade vi so prov och jag tror faktiskt att jag har alla rätt . Men nu sitter jag här med Nattas laptop och skriver lite bara men nu ska jag väll inte ska vi inte göra så mkt . Vi sitter bara här och kollar på tv "djurnel nånting" .

Natta Johanna och Jag lunchen :)


Igen asså vi driver bara , :P


Jag ska hänga där !:)
PS : ÄLSKAR DEJ NICLAS!


SORRY <3

Ber så hämst mkt om ursäckt . Jag har bara inte hunit att skriva , Men i söndags så stog jag och tove i mål :) Det gick ganska braa , men försvaret sög så jag kunde inte ta dom där bollarna som jag släppte in :( Men sen innan så köpte jag en overoll lila tröja - svarta byxor . Jag och rebecca var också då så jag provade jätte mkt olika färger :P Men sen så åkte vi hem till min pappa och kollade på "Blats of Glory " den är alltid lika kul , :P Sen så var det match igen och det var då vi stog i mål . Det var ingen som tog något kort annars skulle ni fått sett mej XD Och igår så var det bara som en vanlig tråkig skoldag . Idag så var det fotboll , bild och f*ck skolan jag hatar verkligen skolan . Men nu har jag inte så mkt att skriva om mer . Snart ska vi väll äta och sen ska vi till våran mormor och sälja lite saker till henne från mitt fotbollslag så vi får pengar ! :) P&K E



Dagens fråga : Varför finns skolan


ELIN PILGREN

Elin du betyder så himmla mycket för mig du är en sån underbar person du fattar inte hur mycket du betyder för mig du är underbar !!!  innan du kom in i mitt liv och innan jag hade träffat dig så var allt en enda stor jävla röra  jag hoppas att du fattar att jag älskar dig så jävla mycket och jag skulle f*n inte kunna leva utan dig ! jag kommer ihåg första gången jag träffade dig och då skulle jag aldrig ha kunnat tänka mig att det skulle vara du och jag jag älskar dig så himmla mycket bara så att du vet det det finns inget som kan få mig att sluta älska dig hoppas att du vet det och jag kommer aldrig glömma dig och det kommer inte att finnas något i världens som kan ändra på det !!! hoppas att du förstår hur mkt du betyder för mig älskliing !!!  jag kommer aldrig att glömma på eken när vi hade lermatchen du och jag vi hade så jävla roligt och även om vi inte vann så du och jag vi ägde leran det var typ gyttjebrottning och vi två det var ingen som kunnde slå oss jag älskar minnena med dig det är inte många men jag är helt säker på att det kommer att bli så många mera minnen och jag ser fram imot dom !!! I LOVE YOU ELIN PILGREN

FRU ÅKERGREN

<3

MAN ÅKERGREN

<3 TSM LIVET UT <3// REBECCA ÅKERLUND/ÅKERGREN <3


Loppis på en kall lördag

Förlåt att jag inte skrev igår !
Men nu är nu  så nu skriver jag om min roliga dag :) Hejzzan idag har vi haft loppis med handbollen och man skulle lämna alla saker där klockan 9.00 så då var jag kvar där tills vi skulle stå och det var klockan 15.00 så jag och julleh och några till gick bara runt och köpte lite saker i farsta , jag köpte ganska mkt tycker jag :P (bilder nedanför) Söm sagt v åt lite kollade i typ as många affärer men sen började det att spöregna så då slutade vi och började blocka ihop allt , :) Sen så åkte vi hem och åt mat , jag fick skynda för att det var ju "The Hills" och det ville jag inte missa :P Sen efter det kollade jag på en film som fortfarande håller på blats of glory den handlar typ om massa saker konståknig, vänner , mm . Nu sitter jag och glor framför den bara men nu ska jag försöka att lägga ut bilder på mina nya saker <3 :) P&K E


Jag köpte ett par såna på din sko för 349 :- + flece sullor

Julleh och jag vi köpte mössorna för 59:- på Gina


Rebecca på Burger King I Love Yaa baby !

Min nya fina klocka från ur&pen kostade 298:-

väskan och klockan :)

Väska från Åhlens för 199:-

Vill ha , vill ha , vill ha !

Söta tjejer :)

Jag älskar dej Julia Steen :)

Är dom inte söta ?
Sen så köpte jag en bh på hm för 129:-
Ha det bra hoppas ni gillade bilderna :P


...

Hejjsan dålig update . Idag iskolan var det precis som vanligt skrikit och bråkigt :) Men nu skaj ag sättas mej och läsa lite vi ses !

Fredag morgon

Hejjsan alla söta . Nu ska jag snart gå till skolan och jag ska typ klä på mej snart med asså jag vet inte om jag ska göra något speciellt idag jag har nog bara sanska och ses så ska jag ju till pappa och imorgon har vi loppis . Jag skulle ha laggt ut massa bilder men natta har min Mobil och Jacka :( Så jag kommer nog att frysa as mkt , hoppas att hon märker att min jacka hänger hon Henne , :) Nu måste jag klä på mej så vi ses väll senare ? P&K Elin


Rorr1 Racerbil

Första Oktober . Hejjsan idag är det bara några månader till Jul (jipii) . Idag i skolan har vi Fotboll och Engelska . Jag hatar Eng. Det är så jävla tråkigt ! Men nu sitter jag och chillar och kollar på Rorr1 Racerbil :P FUN ! Men nu måste jag packa min fotbollsväska och allt för fem i åtta ska jag till bella !

RSS 2.0