ja vad ska man skriva ?

Hejjsan bloggare . idag har det inte hänt så mkt bara lite saker som vi gjorde i skolan idag , och det var inte så specielt . men idag har jag träning och sen kanske jag skriver mer ? min dator är ju paj så jag kan inte sitta vid datan så mkt nu , hoppas att vi ska laga den snart . Igår Hejjsan igen igår så var det parkfest så jag gick inte på träningen det var as roligt där jag målade mej så jag blev geopard/tiger :) det var så jävla roligt , jag valde någ rätt som inte tränade , det var inte så många som var på träningen ändå så .... !! AJA HEJDÅ PUSS //

Hallsberg

HejjHejj nu är vi på väg hem från Hallsberg . Här kommer helgens matcher och resultat . Men det kommer ocks¨vad vi har gjort i helgen förutom att spela handboll hela tiden . Fredag : vi kom packade upp gjorde i årdning och åt . Lördag : vi började dagen med frukost och sen spelade vi en match som vi förlorade , sen en till som vi vann med 36-8 , och sista med 19-4 elr nåt sånt Söndag : Först var det match klockan 07.30 :) den vann vi med en boll sen var det en till som vi förlorade med en boll :(

XD

Hejj Hejj nu sitter jag på bussen med virre , och hela laget , men nu ska virre ha datan XD vi ses kanske senare puss

:'(

</style>
<marquee class="marquee1" direction="left" behavior="scroll" scrollamount="5" >elin sara teres pilgren </marquee>
min blogg har blivit helt konstig kan nån försöka fixa ?


FARSTA IGEN , <33

Hejj Hejj idag har jag varit i farsta med carro , jag köpte en bh , intersport tofflor , en prisent till mors dag och 2 lite jordjubbar . Igår hade vi SO prov och jag fick alla rätt !!! jätte bra det var 58 läder och städer och jag kunde alla !! men jag har inte så mkt att skriva , hoppas att det går bra natta på innebandyn . Jag längtar jätte mkt tills imorgon , för du ska vi till hallsberg med handbollen , men jag kommer att sakna tove , ellen och lina , för dom ska på klass resa till göteborg :(  men jag hoppas att det går bra ändå , imorgon ska jag sitta med victor på bussen , det är för att han har datan med sen då kanske jag kan blogga lite ? hoppas det . eller så ska vi spela nåt spel på spela.se ? men just nu sitter jag bara lite och kollar in lite bloggar . Vi ses väll imorgon !!

MEN GLÖM EJ ATT STÄLLA FRÅGOR !!

BLI MEDLEM !! :)

Hejj hejj bli medlem på http://www.gratismode.se/?c=42968
det är en jätte bra sida där man kan få pressent kort i utbyte mot poäng som man samlar genom att logga in , varje gång man loggar in så får man ett poäng och man kan besöka visa sidor så får man 2 poäng elr 1 poäng . Om man värvar kompisar så får man 50 per kompis , så bli medlemar från min länk här upp och nere !! :) SNÄLLA !!

------------------->http://www.gratismode.se/?c=42968<-----------------------------

BLI MEDLEM !!!

Hejj hejj bli medlem på http://www.gratismode.se/?c=42968
det är en jätte bra sida där man kan få pressent kort i utbyte mot poäng som man samlar genom att logga in , varje gång man loggar in så får man ett poäng och man kan besöka visa sidor så får man 2 poäng elr 1 poäng . Om man värvar kompisar så får man 50 per kompis , så bli medlemar från min länk här upp och nere !! :) SNÄLLA !!

------------------->http://www.gratismode.se/?c=42968<-----------------------------

Onsdagen 13/5

såå nu var vi klara med det hära , nu har jag färgat håret duchat och tränat på två timme ca , hur kan man hinna det ? idag har jag tränat fotboll istället för att träna handboll . det var jätte roligt , asså det var lite roligare än dom vanliga träningarna jag tror att jag ska träna lite mer på onsdagar ? men i skolan idag har det inte hänt så spicielt mkt efter inte så mkt heller . Nu ska jag kolla på MTV och kolla om det är nått bra på den kanalen . Asså jag längtar tills imorgon så himmla mkt !! vi kommer att ha best carro elr ? (aaaa) det kommer vi !

men ställ fler frågor på det inlägget jag la ut igår :)

XD

Asså vi kommer att ha best imorgon !


FRÅGA VAD NI VILL !


KOM IGEN OCH STÄLL FRÅGOR OM MEJ XD STÄLL DOM I KOMMENTAREN SÅ SVARAR JAG PÅ ALLA !


Fin?


Snygg va den har jag gjort :)

FRÅN BEERLUNDS.BLOGG.SE

Hav eller Sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod
eller MP3
VH1 eller MTV
Rosa
eller Lila
Hund eller katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller kjol
Lägenhet eller Hus
Plugga eller arbeta
Blond
eller brunett
Vanilj eller Choklad
Ring
eller halsband
Jeans eller leggings
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift inget !!
Blå ögon eller Bruna ögon
Berg-och-dalbana eller Vattenbana- Älskar båda !
Christina Aguilera eller Britney Spears

ALLA SKRIVER GRATTIS !!

Hejj dag började vi klockan 08.15 för vi hade friidrottsdag idag . Först var det kulla , det vann jag i med 8,10 meter . Sen var det 60 meter det kom Jullan först i Grattis men jag kom 2:a , en var det brännboll det vann mitt lag på (jag vet inte varföre vi hade med det , det var typ för att det var 6 klasser som skulle ha det ?) Sen var det längdhopp det var Natta på Grattis till dej med . Jag vet inte var jag kom på det ? Näst sista grenen var fotboll , mitt lag vann på det med . Sista grenen den var jobigaste men den vann jag ändå . Det var......1500 meter jag sprang typ nästan allt vad jag pallade . Sen var det lunch det var köttbullar och potatis det var inte så gott . Efter lunchen körde vi 10:an elr var det nu heter , Sen var det prisutdelning. Sen gicj jag och Johanna till fritids och sen gick jag hem . Nu sitter jag här och skriver lite på min blogg och kollar på nickelodeon och barnkanalen sen så ska jag någ ta och äta lite tror jag för jag är jätte hungrig för maten var ju inte så god. Men nu ska jag gå . Men kom ihåg att skriva Grattis till http://liksomjullan.blogg.se/ ,
http://torpenbergs.blogg.se/ och mej XD

Dom som vann XD
Först 4:orana , då vann : Wilian och Sofie
Sen 5:orna , då vann : Elin (jag) och Tim
Sist men inte minst 6:orna : Nathalie och Anton

ETT STORT GRATTIS TILL ALLA SOM VANN !!

lördag

Idag hade jag först fotbolls match. Vi vann med 4-2. Jag gjorde ett mål på hörna från Tove. När jag kom hem duscahde jag och så åt jag lite. Därefter kom Tove. Vi satt vid datorn ganska länge sen gick vi ut och bara gick runt. När vi kom hem tittade på handboll. Sävehov-Skövde. Sävehov vann. Efter matchen gick vi och köpte godis. Vi köpte mer än ett kilo. Sedan när vi kom hem åt vi mat och sen kollade vi på handboll herrarna. Fast vi kollade inte på hela för robbinson började och det håller på så måste gå nu.

prova och kopiera !!

prova det här, det är faktisk roligt.

SKRIV DITT NAMN MED LILLFINGRET: elin

SKRIV DITT NAMN MED ARMBÅGEN: elin

SKRIV DITT NAMN MED PANNAN: 309h

SKRIV DITT NAMN MED FOTEN: ed ,vik,vucy
 
SKRIV DITT NAMN MED NÄSAN: elin

LEDIGA :P

HELLO !  Idag är vi ledig med för vi har studiedag .. skööönt ! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag tror att jag ska vara med några kompisar . Jag ska ringa Natta och Julia sen ska alex hugo och jonte kanske vara med . HOPPAS ATT DOM VILL OCH KAN ! Nu ska jag ringa vi ses !

Veckans Person

Veckans person är .....
Ellen Mårdsjö

Ellen Mårdsjö
Mina ögon kan tindra .
Mina läppar kan le .
Men min kärlek till dej kan bara du se .
Ellen <3 Elin

03/05-2009

SORRY ! Förlåt att jag ionte har skrivt på länge men det är bara för att min data hemma hos mamma har pajat och jag vill inte låna nåns för att skriva i min blogg XD Men idag har jag varit i vardagsrummet och kollat på TV i 5,25 timmar . Jag har kollat på HSM 1 , Hannah Montana , Kim Posibol och mkt mer ... Idag har jag inget att göra jag skulle vilja vara med ellen och tove men dom ska vara med saga idag , och jag vill bara vara med tove och ellen XD  Nu ska jag snart äta lunch tror jag ? Kanske ska ringa nån sen , jag får se vad jag hittar på . Imorgon ska mamma och anton till cypen utam barnen för mamma fyller 35 år då imorgon asså :) så min mormor och morfar ska bo hos oss i en vecka . det tycker jag ska bli jätte roligt . Men nu kollar jag på prisen från robinson som var i går . Ses senare så får vi se vad jag har gjort idag .




Jag :P


RSS 2.0