God Natt

Hejjsan nu har jag tränat klart. Nu har jag bara en läxa tills imorgon kvar och det är typ något med SO:n men just nu kollar jag på något pogram på MTV som jag har sett 137 gånger typ xD
Men u måste jag gå för jag är jätte trött ! P&K Elin ;)

Natt outfit

!?

Jag vet inte vad jag ska göra så jag ska nog ha en tävlingsvecka här på bloggen men jag vet inte vad jag ska ha förnågot tema så om ni skulle orka lägga en kommentar på bloggg om vad ni tycker jag ska ha för tävlingar :)



Tävlingen avslutad !

Jajamensan nu är tävlingen avslutade och vinnaren är .... Claudia ! Grattis du vinner nu en bild länk i menyn och en länk i mitt inlägg ;) Så säg grattis till Claudia nu !


Sista November idag

Nu är det måndag igen och en ny skolvecka har börjat. Jag har bara varit i skolan idag först hade vi gympa och ses typ SV/MA ? Jag vet inte xD Men senare idag har jag handbolls träning och ses har jag en till efter det för att jag måste träna med 96orna också ;) Men nu ska jag kolla på one tree hill :) Jag älskar det !


ONE TREE HILL ! ;)


Första advent

Hejjsan förlåt att jag inte skrev igår men hade ingen tid till det sorry -_-
Men idag har jag tid, igår så hade vi ju handbollsmatcher på dagen/morgonen den första var mot Kungsängen och den blev det lika i jag blev jätte arg som jag brukar bli XD Men dom andra två vann vi så vi vann gruppen och då så gick vi vidare till steg 3. Jippi..! Men sen efter handbollen så åkte jag och carro hem till mej och dushade* och fixade oss tills Laserdome klockan typ kvart i fem så gick jag och Carro ner till Gcentrum och sen när vi hade gått en stund kom Tove och min pappa för tove skulle ju också till Laserdome :) Och sen vid 17.05 typ kom Emma E ocgh hennes mamma och hämtade oss:) Sen så var vi där på Laserdome i typ en timme sen gick vi till MCDonals, sen sov jag hos carro ;) Men idag när vi vaknade så viste vi inte vad vi skulle göra så vi drog till Erikstalsbadet och badade i typ en timme sen kollade vi i lite affärer vid ringen och sen åt vi på McDonals igen ;) *TJOCKIS* men sen så typ åkte vi hem till carro gen för hennes mamma skulle typ ha tjejmiddag eller något sånt och jag carro och tove var med :) Man fick massardge av carros kusin det var as skönt. Men sen så typ åkte jag hem och bara skriver lite nu. Men jag har lite ont i min rygg sen hon masserade med det var jätte skönt ;)
Men nu hade jag inte så mkt mer att skriva så vi ses väll senare P&K Elin

Video från handbollen c-proppen ;)

Första halvlek ;) och lite annat jag är nr 17 som gör typ armhävningar XD


Andra halvlek ;)

Aa juste Barcelona vann ! Vem var det som sa att Zlatan sa ? Fast han äger ju för han avgörde matchen :)


Home sweet home

HejHej kom nyss hem från Nisse och domhar kollat på idol där och ätit det var jätte gott :)
Sen var det bra att Mariette åkte ut för jag gillade ändå inte henne... jag älskar ERIK ! Han är bara bäst så är det bara :) Men jag måste gå och lägga mej måste vara taggad tills imorgon vi har ju c-proppen då och vi måste ju bara gå vidare ;) ! Men det kommer typ 2-3 bilder imorgon och då kommer det väll en bildbomb igen från c-proppen och laserdome, jag får ta och be mamma att ta massa kort när vi spelar :)
Men nu måste jag villa mej för vi ska åka 7.30 hemifrån så kisses from elin
Sweet drams ;)

Hiss/Diss


Hissar ni den här eller dissar ni ?

Vilken gillar du bäst ?

Vilken tycker du är snyggast ?

Adidas Pink ?

Vanlig mjukiströja XD

Adidas black

Adidas lila

Adidas lila/blå


FINALISTERNA


Beatrices bidrag

Claudias bidrag

Julias bidrag

Kom ihåg att läsa reglerna innan du röstar:
*En röst per person.
*Om du är anonym räknas inte rösten.
*Ja det var dom få regler nu är det bara börja rösta :)

P&K Elin ;)

Bildbomb


Fotbolls outfit till skolan. Kolla inte på min säng -_-

Är det inte fint ?

Min kudde jag gjorde på slöjden ;)

Brinner det eller ? Vad tror du ?

Fin ?

Oj lite efter men det är min nya klass :)

Julleh efter handbollen i omklädningsrummet, hon märkte inte att jag tog kort xD

I miss U


Jag saknar dej typ mest nu, minns du sommar 08 med Tove när vi var jätte mkt .
Jag sankar alla minnen med dej. Men jag kommer alltid att älskar dej otroligt mkt :)

Dålig update jag vet -_-

Förlåt med det har varit dåligt med tid den här veckan. Men imorgon så har vi typ bara spanska och typ engelska. Sen efter på kvällen ska vi typ på middga hos Nisse i min klass :) Det ska bli kul, hoppas jag det brukar var as roligt ! Men på lördag har vi c-propen i kungsängen och jag längtar som fan ditt. Sen efter det ska alla i vårt fotbollslag på laserdome det kommer äga. Fast jag är ganska rädd för emma säger att hon äger på det XD Det får vi allt se Emma :P Men så ska typ jag vara med Carro efter c-proppen så ska vi typ hem till mej för ses jag vi åka med emma ellingsen till laserdome. Haha fan vad jag längtar assu !
Men nu har jag inte så mkt mer att säga bara typ "JAG ÄLSKAR DEJ EMMA ELLINGSEN"  

lite bilder jag hittade från typ i sommras eller något sånt -_-

asså det var bara mitt hår som jag ville ni skulle se ?

Vilken föredrar ni ? brunett eller blondin/ljusbrun ?

Fin vaah ?


Snygg ?


bara ett tips

Var rädd om dina vänner dom kan lämna dej

En video när skogås hk gör mål från i helgen


Måndag igen


Hejjsan idag har det inte hänt så mkt vi hade gympa och så hade vi en ny lärare Yvonne men hon ska bara ha oss i SO och MA men vi kommer att ha henne mest sen efter jullovet så ska vi inte ha henne mer .
Sen så gick jag hem typ XD Men idag i klassrummet var det jätte lungt och skönt där. Det var bra för jag brukar få ont i huvet annars men det fick jag inte :) Men nu har jag inte så mkt mer att säga typ förutom att jag har handbolls träningar idag. Så jag ska väll ta något att äta sen ska jag ju typ dra så vi ses
P&K Elin :)


Göm inte

att anmäla er till fototävlingen :)


Handboll

Nu är jag verkligen trött. Jag vaknade vid typ 15 över 7 då gick jag upp och åt frukost sen så åkte vi till östra och var där 15 över 8. Sen åkte vi precis som igår i Enköping och spelade en match. Men jag fick inte spela så mkt för att på uppvärmningen så fick jkag en boll på ögat och det bara rann massa vatten och jag kunde inte se på typ en 15 eller något det var jätte läskigt. Men vi vann! Så efter matchen sjöng vi:
Segern är vår, segern är vår.
Vi har vunnit Segern är vår, segern är vår.
Vi har vunnit !Segern är vår :)

Sen efter det så duchade vi och hade jätte kul innan vi åkte hem så åkte typ alla till Mcdonals igen :) Sen när jag kom hem så gick jag till hedda, där så var vi fjortisar, och tog massa kort. Det kommer några senare i inlägget. Sen så åt vi på pizzerian. Mums i helgen har jag bara ätit tjockismat XD Menman... nu har jag inte så mkt mer att säga så puss o kram eran elin :)


kolla vänster ögat, det var av bollen ! kunde inte se :(

sweet or what ?

heddish <3 Elish :)

bjuder på dom idag :)




U-SM STEG 3 HÄR KOMMER VI ?

Puh ! Nu är jag as trött, vi hade samling 11.50 och kom precis hem. I första matchen så vann vi med 12 bollar, efter 4.30 minuter fick andra lagets målvakt rött kort jag fattade inte varför med jag tyckte synd om henne :P Men vi vann yeah. I andra matchna vann vi med yes så vi kommer att gå till steg 3 om vi inte förlorar med mer än 11 bollar imorron så det får vi inte göra. Sen när vi åkte hem så åkte vi förbi McDonalds. Och nu sitter jag bara här men jag ska typ sova snart har blivt jätte trött P&K Elin

Till Jullans Tävling

Gå in på http://liksomjullan.blogg.se och rösta på mej där. Tack i för hand .
Bilden jag vill ha med :)

PS. jullan jag kanse byter sen ;)

FOTO TÄVLINGEN ;)

Jag skulle vilja ha en liten tävling men vad ska jag ha för någon ?
FOTO stor jag det blir .

*För att vara med ska du länka till min blogg och skriva att jag har tävling:)
*Lägga upp den bild du vill ha med i tävlingen
*Skicka en kommentar att du är med .

När du har gjort det så ska du bara vänta på en kommenar där det stor du är med i Tävlingen från mej.
Sen kommer jag att välja ut
4-8 personer som ska få vara med :)
Så lycka till att anmäla er :)

När du har fått kommentaren tillbaka så är det bara att skriva till dina vänner att rösta på dej.
Om du inte fattar det här skicka en kommentarså förklarar jag mer p&k
PS . du får ha redigerade bilder om du tycker det är finare .
Vinnaren vinner en länknig i menyn och i det inlägg som jag skirvit sen :)

t.ex så här :
Jag är med i foto tävlingen har lagt ut en bild.
http://alltidjah.blogg.se/testblogg

och här är bilden som jag vill ha med då bara tar jag den och sen så lägger jag in dom :)


Handboll

Hejsan nuksa jag och mamma och alla små snart åka till Enköping, på U-SM ;) Jag vill egentligen inte att syskonen ska med men dom måste :/ Jag har redan bytt om och allt fast det är samling klockan 11.50 och vi spelar typ 3 eller något men när jag kommer hem så berättasr jag mer puss/kram Elin <3

Snabbis !

Hejsan det här blir mitt sista inlägg tror jag iaf tills imorgon om jag hinner att skirva innan jag ska till Enköping eller var jag nu skulle ? vi ska spela U-sm med 95ona så jag och mamma kanska bor på hotell där om vi vinner båda imorgon men om vi inte gör det så ska vi hem för då ska jag inte spela på söndag med 95 för då skajag spela med 97 för det är mot Tumba och det vill jag fan inte missa sist jag möte Tumba 1 var i Eken då var det jämt i början med vi har bättre kondis än dm och bättre spel så vi gick till finla .. ! Så det ska väll bli kul men jag vill ju spela både 95 och 97 men det går bara inte :( men vi fåpr väll ses hur jag gör om jag spelar 97 hinner jag var lite fjortis med hedda med och det ska vi vara på söndag tror jag :) Men vi får se vad jag gör v min helg puss & kram Elin :) <3

klar :)

hejjsan , nu sitter jag bara vi datan och slöar (nej) jag har fatiskt fixat emmas blogg :)
Asås som ni vet så är jag ganska slö så jag årkar inte sk´riva mer XD

Emmas blogg : http://emmaellingsen.blogg.se


Vill du också ha design ?

Vilken tycker du ?



Nr: 1

Nr: 2

Nr: 3


Vill du ha en kontakta då mej !


Trött (a)

Fan vad jag är tröt jag vet att jag inte har skrivit på ganska länge men jag är så fuck trött (a)
Idag i skolan så hände det inte så mkt typ bara SV och ENG as tråk ★;)
Men vi ses för jkag pallar inte , sen när mamma och anton kommer hem så ska vi fixa min dator  fixa typ picasa och msn :) Men puss puss ★

Vad tyckte du om headern 

VAD TYCKER NI ?


Godmorgon

Godmorgon :)
Nu ska jag snart gå till tråk skolan och ha slöjd ;) Sen när jag kommer hem så ska jag göra läxan, Och sen ska jag på globen .. jippi XD Men nu måste jag dra P&K Elin :)

PS. skriver mer sen när jag kommer hem :P


Koppla in nya datan ;)

Shoo alla läsare ?
Nu har jag tränat smsat lite och ätit nu är det bara blogga, läxa och fixa min nya dator ;)
Träningen var as rolig idag var Emma där då blev det extra roligt. Jag och Tove har fan väntat på att hon ska komma XD Men träning var som sagt jätte rolig vi körde lite 2 mål lie passar mm. Men sen när vi kom hem så åt jag som jag kanske sa jag vet inte ? men iaf så var et pasta och köttfärssås det är inte direkt min favorit mat med man måste väll äta lite ? Snart börjar väll allt kul på TV ? Men nu ska jag försöka att koppla in datan för den här har börjat att låta as mkt på senaste tiden så jag kanska bloggar mer när jag har kopplat in den ;) Vi får väll se sen babys P&K Elin ♣

Har ni haft det bra idag ?


Fotboll snart

Hello hur har ni haft det idag ?
Jag har haft det som vanligt. Ganska kul och skojigt XD Men sen har det inte hänt så mkt mer vi hade fotboll och det gick inte alls bra. men på tosdag så ska vi få våra kläder :) Eller inte tröjan för dom får vi sen så vi måste ha en vit T-tröj ;) Men snart har jag fotboll på IP det ska väll bli kul vi ska hämta Tove klockan 16.30. Men nu har jag inget att skiriva ;) P&K Eran Elin


Fri ?

Hejjsan idagvar det typ den jobbigast träningsdagen på hela veckan. Och det var också den ända handboll :) För på onsdag ska jag på Globen men mamma bror och mormor. Sen så typ har jag bara träning imorgon(tisdag) och sen på tyorsdag har jag igentligen handboll med U-sm laget men vi ska inte ha det;) Så jag är fri ;P
Men jag pallar inte skriva mer P&K Eran Elin

Snabbis ? (a)

Hejjsan jag ska snart på träning så jag måste göra mig iårdnig ;P 
Men jag skriver lite mer sen när jag kommer hem ;)

Vad ska jag skriva?

Hejjsan jag skrev inte igår för att jag var ju med Becca hela dagen eller hela dagen idag och igår för hon sov hos oss. Vi spelade ju match och vi vann den om jag inte har sagt det förrut XD Men sen idag så gjorde vi inte så mkt vi åt lunch och frukost sen så skulle vi spela match men det jorde inte jag för jag hade jätte ont i min lilla fot och hade verkligen jätte ont i mitt huvud ! Men efter en halvlek så åkte jag pappa och oscar till nån person som kollade på min fot och han sa att det bara var brosk* och ben som hade växt för fort typ så att det kan ta 6månader till 4 år att det ska sluta att göra ont ;) Hoppas det går över snart :P

Viste du att...
*Jag inte gillar att åka bil.
*Jag blir rädd när man kör fort.
*Jag hatar brokoli.
*Jag saknar sommar 2009.
*Jag har bara ett hel syskon men 5 halv syskon.
*Jag älskar att kolla på The Hills.
*Jag gick hos dagmamma inte på dagis.
*Jag gillar Taylor Smift.
*Jag hatar engelska och skolan.
*Jag längtar tills 15 December.


Julia utmanar mej, hedda, felicia och emelie på något som jag inte fattar menmen XD det är typ inte någon tävling men man ska skriva 10 saker ni inte viste om mej, jag ska utmanna 4 st och dom jag utmannar är:

Matilda
Tove
Rebecca
Julia

Med Rebecca

Hejsan nu sitter jag här igen och bara gör lite saker , jag är med rebecca men hon spelar gitarr ;)
Men snart ska vi väll hitta på något kul tror jag :)

Vi har köpt :
marabou Vinter
marabou apelsinkrokat *
marabou digestiv ;)

Haha ganska mkt + att vi har godis :D <3

P&K Elin

Fett rolig !


Nytt hår ?

Bilder ;)




Blev det nån skillnad ? Fint ?  


-Rubrik Nej tack

Vem hejar ni på i Idol 2009 ?
Jag hejar på Eric ! :) Men snart ska vi äta vi ska äta tacos och sen ska jag färga håret tror jag XD Vi får se hur det blir sen jag lovar er att lägga ut några bilder ! :P


Vaccinerad XD

Hejjsan idag i skolan började vi med Spanska, men Particia vgar inte där XD Så vi fick ha henne som vi hade som vikarie på slöjade på spanskan med. Men hon kunde ju inte spanska så vi fick köra svenskakorsord :) Jag och Bella var ganska bra åp det. Men sen hade vi rast och sen var det dax för English igen* sne så var det typ någon presantation i aulan för skolans skrivar tävling:P Det var as konstigt jag fattade inte ett skit! Men sen var det typ nutidskrysset det hatar jag ! men sen efter vår lunch så var det SV det gick as långsamt för att det var så tråkigt. Men nu var det vi skulle ta våran spruta ! Jag var jätte rädd och jag och Johanna gick in tsm vi höll typ på att börja gråta båda två nästan ! men nu har jag det gjort iallafall ! Men det gör skit ont just nu jag tog det för ca en timme senXD Men nu måste jag gå för jag måste någ villa en stund nu :)
P&K eran Elin ♥

Några bilder från idag :P


Vaccintations pappret !

Mitt plåster XD

Träning avklarad

Nu är jag klar för min sköna säg tror jag ?
Träningen var as rolig vi tränade på typ försvar ?
Men nu ähåller jag på att dö av trött het !
P&K Eran Elin ;)

Imorgon ska vi ta vaccinet .. jag gillar inte sprutor ! :'(
PS. önska mej lycka till med det  ;)

Natta och Jag

Hejsan Svejsan , nu har jag kommit hem. Har varit hos Natta sen 13.20 när vi slutade. Idga i skolan händer det inte så mycket bara det gamla vanliga. Sen när jag kom hem till Natta hade vi as roligt först kollade vi typ på tv och bara pratade sen så skulle jag och Natta och hennes pappa åka och hanndla. För vi skulle äta hem gjorda pizzor. Fan vad gott XD  När vi kom hem kollade vi på TV igen och sen så börrjade vi medans vi väntade på att börja äta tränade vi på våran dubelkullibyta (stavning)* Men vi klarade det inte nån gång :S Sen så åt vi lite men nu måste jag gå ochtyp göra färdigt min spanska läxa tills imorgon typ läsa och översätta den. Men skriver har träning klockan 21.00-22.00 så jag kanska skriver en snabbis efter det .

P&K Eran Elin ?

Grattis...

Alice på din underbara födelsedag gumman .
Hpooas och tror att du får en bra dag :D

Men nu ska jag säga vad vi har gjort idag det började med syslöjd men vår lärare kom inte s vi fick börja lite senare men vi fick ha en vikarie XD Sen fick vi sluta tidigar 14.00 istället för 14.45 :) Haha på gympan var jag typ as klantig eller både jag oh Natta var det. Men sen hände det inte så mkt men nu måste måste måste jag göra läxorna ! P&K ξ∫ïη

Fotbollsgalan ?

Hejsan nu har jag tränat hela kvällen , träningen började klockan kvart i fem och sen slutade det 18.00 men efter det sprang vi 2km sen var det träning med 96/95orna och den slutade 20.00 . Sen när vi åkte hem så fanns det ingen mat hemma så vi åt Mac Donal´s :D Haha men nu har jag inte så mkt att säga mer såvi ses imorron .

För er som inte gör så mkt på tv 4 är det Fotbollsgalan det är jätte roligt :P

Nu måste jag göra nästa kapitel i Boken om mig :) !

Vikarie :(

Hejjan som ni kanske vet har vi int nån riktig lärare , vi har Kim jag tror inte att jag kommer palla med henne hon säger inte till när några förstör och hon är inte så bra häller men jag vänjer mej väll ? Snart ska jag packa för en hel kvällsträning ? Jag mår inte så jätte bra idag är lite snå trött och har fortfarande ont i benet sen i helgen :P Vi får väll se när det blir bra ? Nu har jag räknat ut att det bara är några veckor tills vi drar till ungern med Handboll . Asså fan vad kul vi kommer att ha där asså . Haha hörde inte till men ändå .
Idag på gympan var det typ redskap det är as roligt ? Iaf idag var det det , för jag fick vara i samma grupp som Natta och vi har alltid kul när vi är tsm på saker . Nu den här gången så var jag med typ dom långa *stolt?* men iaf så gjorde jag och natta dubel kulibytor . Haha sen skulle vi visa hela klassen men då blev det jätte dåligt ! Jag slog i mit lilla huve i Nattas rygg men det blev ganska bra, eller vad säger du natta ? Men snart har jag handbollsträning jag tror jag ska träna med 96 också hoppas bara att Tove och Ellen också gör det vi får väll se ? Men nu måste jag äta något innan jag och mamma dra P&K Elin ;) <3

And the winner is..

Jennifer Grattis så mkt !
Vem var det nu då ? - Jo det är ju Madonna såklart !  

Här är Jennifers och Amandas blogg :D
http://alltidhungriga.blogg.se

Vem ?



Vet du vem det är ?
Vinnare får länkning ! :)

En ledtråd ... hon är jätte känd och ganska gammal nu :D

Vad hände ?

Vad hände ? Vrf blev det stort ? Nån som vet ? Svara i kommentar om du vet ?

Tagen från Toves blogg :D

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
1. Sötnos 2 finns det någon ..
Skickat av: Ejderskog

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej älsk<33
Skickat av: Niclas <3


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
aa :$<3
Skikat av: Niclas <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Tänker lite sj gum <3
Skikat av: Niclas <3

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Vill du veta<3
Skikat av: Niclas <3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
XD ;)
Skickat av: Chris

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Din tur dag är kommen ...
Skickat av: Ejderskog

8. Vad vill du höra mest av allt?
Asså jag vet inte ....
Skickat av: Jojo <3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hej vad gör du ?
Skickat av: Rebecca Å <3

10. Din romantiska replik?
Vill du eller inte ?
Skickat av: Ejderskog

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Tja nu är jag vaken baby :P<3:*)
Skickat av: Ejderskog

12. Vad får du alltid höra av dina kompisar?
Hello what are you doing ? :D
Skickat av: Carro sötis


FARSDAG

Hejjsan Igen :P
Nu ska jag till östra på boll och lek , jg har ingen träning idag fett skönt .
Igår gjorde jag ju illa mitt ben och idag gör det mer ont :( Det gör ont bara man nuddar det XD
Men sen när vi har varit på boll och lek ska vi till Ikea och köpa lite saker jag älskar att åka till Ikea ! Men nu måste jag gå . PS . ni har väll intre glömt FARSDAG ?
P&K Elin

GOD MORGON ?

God morgon ... om man kan säga så det är ju en ny dag nu så vi säger godmorgon tycker jag .
Hahah jag vet inte vad jag ska gör sen jag ska typ snart sova tror jag ?
Men jag har hållit på med att försöka lista ut hur jag vill att mitt rum ska se ut ? och jag kommer på nya saker hela tiden men nu har jag fixat så att jag kan se hur det kommer att bli . jag tycker det är fint ? Men nu ska jag typ sova snart för jag har inget att göra .. hihi jag somnade när AIK vs. Göteborg var men AIK vann yeah ! Bajen suger och Djurgård mer . Men AIK dom äger fett om man säger så då :) 
Men nu håller jag på att dö jag är as trött :/ P&K Elin

Nej jag tar ingen..

paus , det är många som inte vill det så jag lyssnar väll på dom men jag kommer inte skriva typ 3 gånger om dagen kanska 1-2 bara . Men idag har jag spelat handboll näsan hela dagen första matchen blev det typ 19-6 till oss mot skuru 2 . Och efter den så var jag med tove vi åt , kollade på rosa XD asså det är alltid kul att vara med tove även om man inte gör något speciellt . Sen kom min mamma och hämtade mej så hämtade vi victor och matilda och körde till gustavsberg . Där möte vi gustavsberg och vi låg under i halvlek med 2-4 men vi vann sen mad 10-4 dom gjorde inget mål i andra halvlek. Men jag gjorde illa men jså det gör jätte ont när man går i foten och i benet . Men det var skönt att vi vann för att vi låg etta i serien och dom tvåa så vi vann så nu ligger vi mycket förre dom ;) Men det händer inte så mkt idag :)

Igår hade vi klassfest det var skit kul jag dansde typ två timmar i strek nästan :P men annars händer det inte så mkt bara att vi inte ska ha våran lärare mer hon har en sjuk dom som gör att hon inte får ha oss längre asså jag började nästan gråta ! :'(
P&K Elin


Blogga ?

Jag pallar inte med bloggen längre ... tar en paus !

Eller vad tycker ni ?

Welcome

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝

Bäst ?

Hej igen . det var jätte kul på träningen mn det var lite tråkigt för jag var typ bäst där XD Haha vad har ni gjort nu dom senaster timmarna ? Men snart ska jag väll  äta lite äppel paj mums . Sen ska jag typ  göra klart spanskan och till mitt namn ska gör om det lite :P  Nu ska jag väll göra det så vi ses sen om jag skriver igen ?
P&K Œliπ Þ ♥

U-laget

Hejjsan snart ska jag väll bytt om för att idag är det första träningen med U-laget . Det ska bli kul ... undra vilka mer som är med där ? Det får vi snart reda på dom ända jag vet är typ Alice , Johanna , Tove , Carro och jag XD Idag i skolan hade i vikarie (igen) hann var typ den konstigaste som vi har haft men iaf . så måste jag gå nu
P&K Elin

Efter träningen måste jag:





Tack för mej :)

PS. berättar mer sen vad som hände på träningen :P

...

Fuck har för sovit mej !

Skol start igen !

Now have school started ! Eller vad men säger ?
Åhh det är så dåligt att den har börjat igen . Vi borde har längre lov . Fast då skulle jag klaga på för kort då XD När jag kom hem så hade jag inga nycklar så jag fick vänta på att mamma kom hem men hon kom ganska snabbt . När jag kom hem sprang jag in till datan oc gjorde min skriv läxa "boken om mej! kapiltel 1 . Jag blev klar men jag behöver skriva ut den sen . Eller så skriver jag av på papper ? Vad tycker ni ?
Idag i skolan hände det inte så mkt , bara typ att marie kom tillbaka efter 6 veckor :) Jag är jätte glad över det . Har verkligen längtat . För er som inte vet är hon vår lärare vi har haft vikarie i 5 veckor och det är kul första veckan men sen blir det bara jobbigt . Men nu är det slut !! Men imorron ska vi ha det igen :( Men nu har jag tränat och allt som jag brukar göra men nu ska jag gå P&K Elin ♥ Vi ses :)


Min skriv upg . 

Mitt namns historia ?

Mitt namn



Hej jag heter Elin . Min mamma och pappa döpte mig till Elin för att dom tyckte det var ett fint namn . Namnet Elin är en svensk form av Helena, det är ett grekiskt namn som betyder ”lysande” eller ”fackla” . Jag har också två stycken mellan namn, Sara och Terese . Sara betyder prinsessa och Terese jägarinna . Min mamma och pappa gav men namnet Sara för att min gud mor heter det i melan namn och Terese går i släkten . Jag gillar namnet Elin men jag skulle ibland vilja heta något annat . Fast jag är glad att jag heter Elin .

Inte så bra kanske ?

Vad har ni gjort idag ?


Min dag lite snabbt

Hejjsan idag har jag varit med carro . Vi hittade inte på så mkt bara chillade sen så kom pappa och hämtade oss för vi hade träning det började med 2 km löpning XD Jag hatar att spring om man hittar där :P Men sen efter träningen duchade jag där ... jag hatar att dusha där men vi måste . Efter att jag hade dushade körde pappa hem mej till mamma där satt mamma och anton och kollade på matchen ... ♥♥♥♥A.I.K svenska mästare ♥♥♥♥♥♥
P&K Elin ♥


Allsvenskan är ..

Avgjord . A.I.K är svenska mästar 2009 ! Fan vad skönt ... jag kom precis hem från träningen när jag sprang upp och kollade vad det stog .. 1-2 Yeh ! Så jävla ägda Göteborg ! P&K Elin


1 november

Hejsan idag är det första november som ni nog vet ? Men snart ska vi äta lunch för sen har vi träning med handbollen . Jag berätar mer sen P&K elin ♥


RSS 2.0