Tränat :P

Har varit och tränat inte alls jobbig träning igentligen men jag tyckte det var skit jobbigt har ont över allt. Men vi var ungefär 6 stycken på träningen bara med  somtur är har vi våra 98o också. Efter träningen så åt vi kladdkaka för att julleh fyllde år och hon hade bakat, men så klart så hade hon inga bestik eller kniv. Så vi gick hem till jossan och hämtade men det var ingen hemma för hennes föräldrar var i östra men vi såg dom inte så vi lånade av hennes grannar men fem minuter så kom hennes mamma hem så vi lämnde tillbaka det till hennes grannar :)
Men efter när vi kom tillbaka till östra värkade typ alla skit sura :(:S Aja vet inte men vi ses !

Några...

...bilder från Hallsberg! :D

Suddig :P

Jag :O

Becca lägger straff :)

Hallsberg

Hej, är inte i skolan som ni kanske märker :P Men jag mår skit illa känns som om jag kommer spy typ :(
Ni kanske undrar hur det gick i cupen och det ska jag berätta nu. I första matchen vann vi med 23-0 i andra 40-4 och i sista gruppspela matchen typ 24-6 eller något sånt. Sen i åttondelen vann vi med ganska många bollar tror jag minst 5 allafall. Sen fick vi möta skogås f98 :D Det var ganska jämnt med sen vann vi med några bollar. I semin vann vi mot NKIK men vi hade inga avbytare för att Becca bröt nästan fingrarna på uppvärmningen, och då hade i bara en men tove skulle inte spela så mycket. Så alla blev jätte trötta. Men vi vann och gick till final och möta göksten ett av sveriges bästa lag vi förlorade med 9 bollar men jag bryde mig inte så mycket. Men nu har jag sår över allt. Haha vi ses det blev ett långt inlägg nu :P
Bilder kommer senare, med tog inte så många!

hinner med ett inlägg till ;)

Hinner slänga in ett till inlägg bara för att jag inte har något att göra, och så är jag ju så snäll ;)
Nu kommer min brorsa så snart ska vi åka till Sköndal, sen åka till skogås med mamma, nu ska vi nog göra oss i ordning och åka till mamma see you om mondag ;) :)

Sista inlägget innan söndag





Blir det sista inlägget för i helgen tror jag men kommer till backa på söndag/måndag.
Har suttit vid photoshop lite nu, hittade en kod som funkade så jag är glad igen sen har jag bara chattar med Emil och han har hjälpt mej med att ladda ner låtar till data, Tack emil :P

Hejdå, ses på söndag förhopningsvid ♥

10.54

 

God morgon är ju hemma idag, så sitter och fixar med ipoden ska ta med den till hallsberg men det går inte så bra för mig. När jag för över låtarna så blir det ju fel låtar. Men nu är det snart fixat. Idag ska vi ju till HALLSBERG ! Det ska bli skit kul, men mamma slutar inte förrän 15.00 och vi har samling 15.20 i skogås så jag och oscar ska åka till henne sen ska vi hämta carro ocgh agneta :)

Bloggar medans jag är hemma, aa juste roligt att det var "många" besökare igår ;)

Köpte i Nacka

Som ni vet så var jag ju i forum nacka för någon dag sen, här kommer det jag köpte, (inga bra bilder!)

det var nog alla, nej juste köpte en bh utan band till kläningen. Sen på kvällen där fick jag ett paket från FUJI, mina bilder som jag bestälde förra veckan hade komit så kollade på korten idag, fin fina bilder det ;)

Nu blir det eurovison *stavning* Nu är det Anna så vi ses !

 


21.17





Två bilder, som jag har tagit gillar dom.

Bilder från idag

Idag slutade jag och Natta klockan 11.15 för att klassen är på klassresa men vi var i skolan istället. Efter skolan gick vi hem till Natta och tog bilder ofh åt glass, här kommer några bidler av dom vi tog :P

Dom lyckade ;)






Och såklart dom misslyckade bilderna ;)





Ny design, älskar den !


Jag och Natta- bjuder på oss själva !

Fan
vilken fin design Natta har gjort till mej... älskar den !!
Ja som jag sa kommer jag att börjka skriva mer nu när bloggen är som ny igen :D Men imorgon är jag hemma för att jag ska till Hallsberg så är hemma. Så i helgen blir det inte så mkt blogg, men på måndag kommer jag till baka då blir allt som vanligt ♥

Forum nacka

Har varit i forum nacka med mamma och Carro, blev lite fina köp där. Har allafall haft trevlig. Jag och Carro hittade badmössor, men dom kostade 89 kr och lite onödigt att köpa det om i bara ska använda den en gång. Aja men vi åt p taco bar i forumet. Gott, gott.
Får bilder senare ;):)

kommer snart

Bloggen kommer att bli bättre men inte just nu. Jag lovar att den blir bättre när jag fåt ny design och det, men idag har det varit skönt förutom att jag sprang in i en väg XD
Haha aja sen var det träning och efter fick vi kladdkaka, för Erika fyller år imorgon :) men vi ses!

tycks ? ;):)



Snygg bild ?


-titta vad man hittar när man kollar på bilderna på datan. Aja har inget intresant att skriva om men ändå.
Jag skulle vilja att ni kommenterade vad ni vill att jag ska skriva om på bloggen, då blir det lättare att skriva. Sitter bara och kollar på lite bilder och MTV. Har inget att göra har ju gäster, men dom ska sova över här så behöver ju inte var med dom hela dagen/kvällen ?
Men nu ska jag fortsätta kolla på MTV, så vi ses när jag orkar skriva mer ;):)

Är med hos Natta !

Är med på en utlottning hos Nathalie, vill ni också vara med anmäl er här då senast den 28/5 ;):)

Mitt i middagen


Blir en snabb bloggning, för vi äter. Eller dom vuxna för barnen är klara. Men Ylva hade köpt typ 2kg godis haha tjockisar vi kommer att bli men mer blogg senare ;):)

Mitt i middagen


Blir en snabb bloggning, för vi äter. Eller dom vuxna för barnen är klara. Men Ylva hade köpt typ 2kg godis haha tjockisar vi kommer att bli men mer blogg senare ;):)

Inge mer blogg idag, ?

Godmorgon *host* haha nej men hejsan. Idag har jag inte gjort så mkt varit ute och solat lite och så, men vid fem kommer våra gäster. SÅ det blir ite så mkt blogg idag menmen. ni klarar er väl ?

Vill bara säga GRATTIS till Julia och Saga som fyller år idag !



Älskar och saknar er !

Fim nu

NU blir det "film kväll med Oscar och Gustav, vi kollar just nu på Shrek det var Gustav som vill se. Sen blir det "det brinner" ;)
Vet inte om jag skriver mer men annars säger jag godnatt nu :)

Haft skit kul











Asså bara så ni vet så driver vi på alla bilder :P;)

INGENRUBRIK


ÄLSKAR BILDEN, tagen av Julleh :) 

SOm sagt har jag varit på träning i ågesta vi skulle springa 3,3 km+1km men jag, Erika och Carro sprang 6km+1km, riktigt stolt. Efter hade vi lite fys sen så badade alla skit skönt faktiskt.
Har inga planer för min helg, bara vara hemma och sola kanske ringer någon om jag få för tråkigt ;)

drar nu

Nu drar jag på träning i ågesta ses efter :);)

dagen lite fort

Hemma från skolan nu, första lektionen var as rolig, man skulle göra teater. Var med Ellinor, Natta och Linnea våran blev as bra. Men orkar inte förklara mer om den nu.. Sen så hände inget specillet idag, senare är det träning i Ågesta. Så see yaa !

GRATTIS FILIPPA hoppas du får en bra dag!

godnatt läsare :)


Vill bara säga godnatt och vi ses imrogon, ska inte gå och lägga mig men ska ligga i sängen och kolla på tv så det blir inge mer bloggande idag. Men imorgon blir det mycket blogg. Om det är någonsom vill göra något i helgen så får ni säga till ,men jag kanske har några planer men skicka en kommentar om ni vill göra något så hör jag av mig ;):)

GODNATT !

svar på tal !


hannah om Gammal bild:
fett gullig du va elin :p<3
20 Maj, 20:18
SVAR: Tack hannah gmn :)

Anonym om Tack ;):
JA vi är gifta :D

SVAR: Ja det är vi älskling;)♥
19 Maj, 21:08


bilder


Inte alls fin :P

Sköööönt !

Gillar bilden :P

nu är det 19.5 grader ute :O;)

Musik


Kan inte sluta lyssna as bra ju, fast gammal !!

Torsdag :D


Har varit hemma i mer än en timme nu, men jag inte gjort så mkt, bara städat lite ska bara fortsätta med de idag. Har inga träningar idag skit skönt, men har egentligen inte så mkt att säga så ses ;):P

Gammal bild


En väldigt gamal bild på gammla kompisar i min gammla klass :O;)


Haha :P


Kollade på Moas blogg och hittade detta haha :P

Handboll nu ;):(


Nu drar jag på träningm, kommer inte att träna med 96orna idag tror jag för har redan ont i foten, men det blir träning. Så nu kommer nog pappa snart och då åker vi till Skogås :)

snart träning ;)


Hemma från skolan nu, skolan var skit rolig idag, iallfall på rasten för jag Bella, Natta och Alex låg typ och pratade gammla minnen från mellanstadiet. Man saknar det verkligen. Gympan idag vad as tråkig vi skulle springa 3km men det orkade ju inte jag så jag gick med Nisse, Chris och Alex det tog typ 40 minuter ;):)
Men sen är det träning men vill inte träna men jag tror att jag ska göra det ändå, för nästa vecka är det hallberg. Och så vill jag ha på mig min nya träningströja :P

SOMMAR KÄNSLOR

Nu har jag varit ute med min syrra och mina två brosor och tagit massor av härliga sommar bilder :)
Hoppas ni gillar dom, om ni gör det, så kan ni få fler ;)

Så söt hon är, vist ?


Bara älskar bilden ♥


Oj då, där blev du blöt !


Gustav...♥

Blev mest på Stina, bara för att hon gillar att bli fotad ;):D

Blir så trött



SVAR: Nej du ska inte slå han och du har troligen inte sätt han så du vet inte om han är ful ?
Om du tycker att det är kul att säga att andra är fula så kanske du själv inte är nöjd med ditt utseénde!?

Blir så trött på er som inte har något bättre att göra än att sitta och kommentera min blogg !!

Bilder :P


Ett par skor :)


Ett par till ;)

Ny tränings tröja :)

Bilder :P

Bilder från helgen med handboll :)







Hela underbara laget:
Carro, Jossan, Becca, Diana, Matilda, Carolina
Filippa (ny), Jag, Sabina, Julleh, Erika och Tove
Målvakter: Wilima och Elisabeth !

Tisdag


Hejhej, om ni undrar vrf jag fortfasrande inte har lagt upp bilder, eller gjort något i photoshop så är det för att min photoshop inte funkar ! :(
Så kan inte göra något där, men ska väl fixa det nån dag när jag orkar. Skolan idag var väl sådär, hade typ vattenkrig med Emil och Palm (alex) aja senare vet jag inte vad som händer vill åka till forum nacka och köpa en kläning men får väl se?

det blev ingen nacka idag :P :(


Tack ;)


Älskar dej!
Filip saknar dej, vad gullig han skickade den här på msn till mig :)
Haha vet ni en sak att vi är gifta, haha ♥


sur är jag !

Åh jag vill verkligen inte blogga just nu är så jävla sur, men bloggar med när jag inte är lika arg. Men senare kommer det bilder på vad jag har köpt/fått idag !
Skirver mer om dagen senare, om ni undrar varför jag är hemma så tidigt är det för att jag gick ifrån träningen för att jag blev sur på nån sen så har jag skit ont i min fot kan nästan inte gå :( !

Inga bilder !

det kommer inte  några bilder idag för att jag har inte dom ;):(
men dom kommer imorgon eller på tisdag. Men några handbollsbilder kommer snart :)

dålig updatering !

Ja, jag vet att det har varit sveriges sämsta updatering men jag har inte haft tid har varit med kompisar på kvällarna och i helgen har jag haft handbolls cup som vi faktiskt vann idag mot Spårvägen med 14-13 :D
Kom hem för någon timme sen har badat och fixat mig lite, ska typ städa mitt rum (om jag orkar) sen blir det väll wipeout :P Ses bilder kommer jag lovar !

Tävling hos alexandra


Är med på en tävling hos vadfanskajaghete.se, här är inlägget i tävlingen http://vadfanskajagheta.se/2010/may/vinn-goodiebags.html
Alla får vara med att röst gå bara in och kolla regler och allt på hennes blogg !


Dåligt med blogg !


Okej jag vet att det bara blir sämre och sämre update men jag har inte lust att blogg längre, ni som bloggar vet ju att man bara inte orkar eller har lust, så har jag nu det är därför. Men ska försöka blogga mer imorgon :)

Snabbt

Läskigt lika :) Haha hittade detta klipp på youtube kolla vad lika dom är :P


Niiice !


Fy f** vad niice imorgon slutar vi 11.00 :) Yes men det är ju träning, haha menmen.. skolan idag var väl sådär, har inget att säga nu :P
See yaa later !

Tisdag :)


Godmorgon sverige. Solen skiner och det ser ut att bli varmare idag än igår. På tisdagar är det inte så mycket vi gör först musik och vi ska bara kolla på en fil sen är det fotboll, sen lunch sen går vi i klassrummet i 20 minuter för efter är det blid sen typ 55 minuter slutar vi, SKÖÖNT ! ;) :)

Inget att säga

Hemma från träningen nu, men har inte så mkt att säga så vi hörs väl senare tror jag ?

friidrottsdag

Friidrottsdagen var ju idag har ont över allt från igår och i lördags. Fan kan inte ta upp armarna haha, men ni kanske vill veta hur det gick i idag. Först var det Fotboll mitt lag vann med 5-3 sen var det 1500 meter, Bella kom först sen jag på 6.55... GLAD! Efter det var det typ kula haha vann på det stötte 7.80 förra året fick jag 8.10 menmen. Efter kula var det 60 meter och det är jag sämst på men fick ändå 10.06 och 9.53, men Bella vann på det. Hade brännboll sen och det vann mitt lag på, haha igen. Sista vad det längd och det vann Bella på jag kom 2:a. Efter allt var det mat var skit hungrig men åt inte så mkt. Det var ju as kallt ute idag, vrf just idag när man ska vara ute hela tiden?
Aja efter maten gick några upp till klassrummet för vi ville inte frysa mer, senare var det prisutdelning, alla i vår klass trodde Bella skulle vinna sen dom ba och sist tar vi tjejen som vann i 6:an alla ba Bella kom igen nu.... men dom sa inte Isabella dom sa ELIN i 6B !! Blev skit förvånad och typ helt röd i ansiktet.... haha pinit :P
Snart ska jag gå till tandläkaren och laga ett hål :( AJ!!

Bildkommersen !

Handboll


Spelat handboll hela dagen så har inte hunnit att skriva, men nu kommer det lite. Carro var ju hos mig igår vi kollade på film och snackade (sånt som tjejet brukar) sen idag så hade 96 samling klockan 12.00 och 97 med så Vi åkte typ vid 11.05 eller något och 13.00 var det semi final för både 96/97 båda vann och gick vidare till final men vi förlorade mot Tumba igen, men den här gången med 10-9 :( Så vi fick silver men det spelar inte mig så stor roll men guld hade ju såklart varit rligare det ända är att nu har jag ont i min j**** fot igen !!
Aja 97 vann B-finalen men fick inget ^^. När vi åkte hem så handlade vi lite och jag köpte brun utan sol lotion så nu blir jag brun utan att sola :)

Haha nya favorit bilder på Ellen :)

Nya favorit bilder !

Mer bilder










PS: Dom första 4 bilderna i något inlägg är från vår lag sida :)
Mer bilder kommer, får typ be någon om bra bilder!

Home agian

 

Sommar 2008 Eken Cup !"


Heej kom hem nu, det har väl varit roligt idag. Vi vann först mot Haninge med 11-2 sen spelade vi lika mot HK Ceries och i sist förlorade vi mot Tumba med det var domanas fel jag lovar dom var fan dom sämsta jag har varit med om !! Jag tyckte att jag bara var dålig men det var bara jag som tyckte det, så vet inte :P
Aja senare när 97 har spelat klart så kommer Carro hit hon sover här vi kommer ha det roligt, vi ska typ sjunga och vara ute om det inte regnar. See yaa !

Bilder











Nu handbollscup


Jag är nr 27 :P

Godmorgon stockholm. Drar snart på handbollscup i Broma kommer väll hem vid 3/4 ska kolla på mitt lag med 97
:) spelar med f96 Tove och Becca denna cup. Efter cupen så ska jag och Carro typ var med några så vi får se... see yuu

Bra kväll...


..Hellu, kom hem för några minuter sen. Har haft det bäst, innan kom Carro och vi chattade och hade det as roliot, sen åkte jag mamma och Carro till Farsta och gick runt där, pratade mest i telfonen haha. Sen möte vi upp alla andra där vi var först som vanligt. Vi åkte in till skanstull tror jag det var och sen gick vi till resturangen, när vi kom ditt spilde såklart Carro ut mitt vatte növer mig haha och över min telefon. Senare under kvällen tappade jag typ as mycket mat på min telefon. Imorgon blir det bara handboll för mig så det kanske inte blir så mycket blogg, jag lovar att ni får massor av bilder från kvällen imorgon :)

Skol!


Godmorgon på er,nu blir det skola och senare kommer carro hem till mej vid halv fyra/ fyra ? då ska vi börja fixa oss lite och kanske hitta på något innan vi ska till resturangen :P Aja ses efter skolan!

Såå !


snart kommer jag igen :P

Snart kommer 3 outfits som ni får rösta mellan, vi ska gå på resturang imorgon så ni får röst på vilken jag ska ha :D

TILL LEONIE ♥















Ojglömdepubelicerainlägget :P


Jag sa ju förut idag på morgonen att jag skulle försöka hålla mej updaterad hela dagen och det ska jag, haha kanske ska gå ut en stund och ta lite bilder?
Aja, kollar just nu lite bilder, see yaa later :P

BILDENPASSARINTE


Yeah, vi fick sluta tidigare idag. Vi slutade 13.00 egentligen 13.35. Haha men det var bara tjejerna och några killar, det blev typ bråk så alla fick inte sluta. Aja idag är det träningsfritt så ska bara chilla hemma och ta det soft.

Skolan next


Godmorgon,
allihopa. Snart blir det väll skolan och idag slutar vi jätte tidigt så jag kommer nog blogga ganska mycket idag, igår frågade Leonie om jag vill göra något med henne och Ida på fredag men det gick ju såklart inte.
Jaja det få bli någon annan gång kanske ;)
Idag är det ju fotboll med Chris, får se hur det går! See yaaa
Sommar 08 m. Tove och Leonie♥

Bra träning


Träning var bra idag, det var med en ny tjej som aldrig hade spelat handboll men honvar bra, hon hete Filippa och verkade jätte snäll och rolig. På fredag ska vi ju gå ut och äta med handbollen och då kanske hon kommer skulle vara jätte kul, vill lära känna henne :D
Jaja idag i skolan var det itne så mkt att säga killar är som dom är, eller hur ?

Bilder

Hellu, jag vet att jag inte har skrivit men jag har int haft tid idag. Mamma fyllde år och så mormor och morfar har varit och fikat här, sen så kom pappa och han hade med sig min tv :D Jippi, så nu har jag än mkt störe det är 4x större en förra. Haha sen så har det väll inte hänt så mkt mer idag, skolan var vanlig men kul på bilden bara, och juste fotbollen gick skit bra, jag ägde ju xD
Ses och GRATTIS MAMMA !
Några bilder från dagarna igår och idag :P


Carro och jag :P

Dresscode of today fast i skolan hade jag legging men dom gikc sönder "/


Ny tv :) två tumme upp för det :P
Glöm inte att rösta på mig hos http://sagahusberg.blogg.se


HJÄLP !

RÖSTA PÅ MEJ !!
hjälp mej vinna veckans blogg hos

http://sagahusberg.blogg.se/

http://sagahusberg.blogg.se/

http://sagahusberg.blogg.se/

http://sagahusberg.blogg.se/


Nytt rum + dresscode

Jag har ett skäl till vrf det inte blev bilder igår, min data slutade funka så tyvär men nu får ni bilderna :)

Vi ska måla om senare men inte nu !


Min sköna säng...

Bokhylla och sängen

Ny TV "32" kommer i veckan :)



Det är inte det jag ska ha i skolan, det är gympa kläder, Vi börjar med det !!

Snart klart !

Hej nu är snart allt klart det tog flera timmar att bytta rum haha, men nu är jag snart nöjd. Ska bara fixa min säng, vi sålde min gamla idag så jag tar min syrras gamla så länge. Men nu ska vi snart åka till Ikea och köpa lite små saker :)
See you !
Bilder kommer senare



God morgon söndag


Mys outfiten :P


God morgon på er. Vaknade halv åtta och gick upp och kollade på tv och tog två mackor, snart ska dom andra äta
och efter ska vi nog bytra rum. Yeah... haha om jag byter rum idga ska ni få se hur det blir då. Idag är det ingen träning ganska skönt faktiskt. Ni får ha det så bra så länge!

Valborg bilder :P

Efter längtade bilder...?












Valborg 2010

Hellu nu är det ju först maj så ha en fortsatt bra först maj. Min valbrog var bra, men lite tråkig, men vi gick inte till nån brasa för det började regna lite och då ville ingen gå så vi skippade det, men jag har tagit några bilder. Haha men ni får vänta till imorgon och lägga upp för har blivit ganska trött faktiskt. Jag firade min valbrog hemma hos Nisse och hans familj+ 2 till familjer. Aja imorgon händer inget för jag och Carro skulle gjort något men hon bestämde med någon annan efter så jag ska bara vara hemma och chilla kanske bytta rum :D
See you later

Valborgs dresscode

Dresscoe

Linne under : New Body

Tröja : Gina

Leggings : H&M ?


RSS 2.0