ITALIEN

HejHej länge sen nu men jag ville bara skriva ett snabbt inlägg så att ni vet att jag har det bra... snart ska vi åka tll några grottor, vet inte när jag skriver igen...  så ha det så bra sålänge :)

Ops ;)

Godmorgon eller vad jag ska säga. Har varit uppe sen klockan sju, för Gustav fyller år idag GRATTIS ! Idag åker alla till göteborg men jag ska till Carro för vi åker imorgon med tåg :) Lääängtar...! Måste nog packa dt sista i för cupen och sen får vi se vad som händer. Kommer allafall ha det grymt i göteborg ! Nu ska jag fixa så vi ses ;)

ps. skulle puplescerats klockan 10.10 ;)

Sportscamp bilder



















Där har ni bilder från min vecka på ssc, inte så bra bilder men ändå :)

Hemma

Hemma från Nacka. Blev några saker, köpte bland annat hår spennen och toffsar. Sen så behövde jag en ny bh och jeans shorts. Blev också en röd baseboll jacka...haha jag vetatt jag inte tykte dom var fina men.. gillar den nu XD
Haha senare ikväll ska vi på resturang i tallis, för min bror fyller år imorgon och då åker alla i min familj till göteborg men inte jag så vi ska väl typ fira idag ? :D

Jag lovar ni får bilder idag senare :O

hörs/nås på mobilden !

HejHej, hemma som sagt nu.. har haft en underbar tid i norrköping. träffat nya kompisar, som jag redan saknar!! Men nu blir det nya tag och börja packa om för imorgon ska jag till Carro sen ska vi till Partille :) Har snart packat klart tror jag, men jag och mamma ska till Nacka tror vi för ska kolla på lite saker som jag vill ha/behöver :) Skriver mer och ni får bilder, blir inte så mkt bloggning som ni kanske fattat, men om ni vill något sen så ring eller messa på 0762469602 eller 0765687357 :)

Ha en un underbar sommar !!

ÄR HEMMA NU VILLE BARA ATT NI SKULLE VETA DET !


RSS 2.0